+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Penzion Fiala Bewertungen

Hotelbewertung

93%
Perfekt

von 23 Bewertungen

  • Personal

    95%
  • Sauberkeit

    98%
  • Ausstattung

    90%
  • Komfort

    90%
  • Preis-Leistungverhältnis

    92%
Bewertungen anzeigen von:
  • andere Gruppe
  • Gruppe von Freunden
Sortieren nach:
Anzeigen:

Libuše

Einzelreisender, 26.1.2018

Jihlava Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Ubytování bylo pěkné, čisté a bylo tam vše co bylo potřeba. Dočekalovi

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 18.6.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
85 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
0
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Irena Mareckova

Familie mit älteren Kindern, 8.5.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Líbil se nám přístup personálu i příjemné prostředí a hlavně klid a pohoda vřele doporučuji Irena Mladá Boleslav

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonym

Junges Paar, 19.11.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
90 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
0
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jana Hlaváčková

Familie mit kleinen Kindern, 30.7.2016

Velenov Česká republika

  • Gesamtbewertung
64 %
  • Penzion je pěkný a udržovaný v čistotě.

  • Velký hluk z hlavní silnice, která vede pár metrů od penzionu, byli jsme nuceni na noc zavírat okna, ve dvoulůžkovém malém pokojíku bylo pak nesnesitelné teplo a příšerný vzduch. Domnívám se, že by s tímto měli být zájemci seznámeni předem.

Personál
6
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Lenka

Familie mit älteren Kindern, 30.1.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 24.1.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
72 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Ivan

Älteres Paar, 24.1.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dana Vachušková

Familie mit kleinen Kindern, 16.8.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Junges Paar, 12.7.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %
  • Vše čisté, komfortně vybavené. Příjemná paní majitelka/provozní.

  • nic, snad jenom poloha přímo u hlavní cesty, ale nezkazilo nám to dojem.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
6

Zdeněk Malý

Älteres Paar, 17.5.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
9
Služby
8
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Tomáš

Älteres Paar, 13.8.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %
  • V penzionu Fiala jsme byli ubytováni již podruhé.Penzion je řádně veden a je v něm čisto.Výhodou je i možnost vlastního vaření.

  • Poloha penzionu u frekventované silnice.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Vladimír Mach

Älteres Paar, 17.12.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Älteres Paar, 7.9.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Byli jsme velmi spokojeni.

  • Nic.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Egor Ukraintsev

Junges Paar, 5.5.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Velme doporucuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Eva

Einzelreisender, 12.3.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Otto Burmann

Älteres Paar, 8.2.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Penzion je v krásné lokalitě, majitelé ochotní, všude čisto, teplé vody dostatek, prostě fajn pobyt. Několik kroků do restaurace i do "centra". Děkujeme. Manželé Burmannovi

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

David Pšenička

Familie mit kleinen Kindern, 28.10.2012

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Pefektní ubytování, nově zrekonstruováno. Doporučil bych zvýraznit označení penzionu z ulice. Vřele doporučuji!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

. Stupka

Junges Paar, 30.9.2012

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • S pobytem jsme byli velice spokojeni, vstřícnost personálu byla skvělá,příroda a klid také úžasný. :)

  • Nelze říct,že je to záporné hodnocení,ale věc co bych ocenil a přivítal by byla polopenze.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslav a Zdeňka Buršíkovi

Älteres Paar, 16.9.2012

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Byli jsme spokojeni. Majitelé penzionu jsou velice vstřícní. Penzion je zařízený se vkusem.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Diese Webseite benutzt Cookies

Wir verwenden auf unseren Webseiten Cookies, um Ihnen den besten Service bieten zu können. Mit der Nutzung unserer Webseiten, akzeptieren Sie die Nutzung von Cookies.