+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Penzion Fiala Отзывы

рейтинг отеля

93%
идеальный

by 21 reviews

  • Персонал

    95%
  • Чистота

    98%
  • Оборудование

    90%
  • Комфорт

    89%
  • Соотношение цена / качество

    91%
Show reviews written by:
  • Другая группа
  • Группы друзей
Сортировать по:
Show:

Anonym

одинокий путешественник, 18.6.2017

Čeština

  • Overall rating
85 %

(without text rating)

Personál
0
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Irena Mareckova

Семья со взрослыми детьми, 8.5.2017

Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Líbil se nám přístup personálu i příjemné prostředí a hlavně klid a pohoda vřele doporučuji Irena Mladá Boleslav

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonym

Молодая пара, 19.11.2016

Česká republika

  • Overall rating
90 %

(without text rating)

Personál
0
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jana Hlaváčková

Семья с маленькими детьми, 30.7.2016

Velenov Česká republika

  • Overall rating
64 %
  • Penzion je pěkný a udržovaný v čistotě.

  • Velký hluk z hlavní silnice, která vede pár metrů od penzionu, byli jsme nuceni na noc zavírat okna, ve dvoulůžkovém malém pokojíku bylo pak nesnesitelné teplo a příšerný vzduch. Domnívám se, že by s tímto měli být zájemci seznámeni předem.

Personál
6
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Lenka

Семья со взрослыми детьми, 30.1.2016

Česká republika

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 24.1.2016

Čeština

  • Overall rating
72 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Dana Vachušková

Семья с маленькими детьми, 16.8.2015

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Молодая пара, 12.7.2015

Čeština

  • Overall rating
90 %
  • Vše čisté, komfortně vybavené. Příjemná paní majitelka/provozní.

  • nic, snad jenom poloha přímo u hlavní cesty, ale nezkazilo nám to dojem.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
6

Zdeněk Malý

Пожилые пары, 17.5.2015

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
8
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Tomáš

Пожилые пары, 13.8.2014

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • V penzionu Fiala jsme byli ubytováni již podruhé.Penzion je řádně veden a je v něm čisto.Výhodou je i možnost vlastního vaření.

  • Poloha penzionu u frekventované silnice.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Vladimír Mach

Пожилые пары, 17.12.2013

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Пожилые пары, 7.9.2013

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Byli jsme velmi spokojeni.

  • Nic.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Egor Ukraintsev

Молодая пара, 5.5.2013

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Velme doporucuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Eva

одинокий путешественник, 12.3.2013

Čeština

  • Overall rating
90 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Otto Burmann

Пожилые пары, 8.2.2013

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Penzion je v krásné lokalitě, majitelé ochotní, všude čisto, teplé vody dostatek, prostě fajn pobyt. Několik kroků do restaurace i do "centra". Děkujeme. Manželé Burmannovi

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

David Pšenička

Семья с маленькими детьми, 28.10.2012

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Pefektní ubytování, nově zrekonstruováno. Doporučil bych zvýraznit označení penzionu z ulice. Vřele doporučuji!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

. Stupka

Молодая пара, 30.9.2012

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • S pobytem jsme byli velice spokojeni, vstřícnost personálu byla skvělá,příroda a klid také úžasný. :)

  • Nelze říct,že je to záporné hodnocení,ale věc co bych ocenil a přivítal by byla polopenze.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslav a Zdeňka Buršíkovi

Пожилые пары, 16.9.2012

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Byli jsme spokojeni. Majitelé penzionu jsou velice vstřícní. Penzion je zařízený se vkusem.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Пожилые пары, 25.8.2012

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • moc pěkné ubytování, milý a ochotný personál

  • žádné

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Пожилые пары, 19.8.2012

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Příjemný rodinný penzion. Jeho poloha umožňuje dostatek turistických výletů. Personál je milý a ochotný. Pokoj je velmi vkusně zařízen. Kuchyňka v pokoji je vybavena vším potřebným. Prožili jsme zde příjemnou dovolenou.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.