+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Penzion Fiala Recenze

Hodnocení hotelu

93%
Perfektní

dle 21 recenzí

  • Personál

    95%
  • Čistota

    98%
  • Vybavení

    90%
  • Pohodlí

    89%
  • Poměr cena/kvalita

    91%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
  • skupina přátel
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

jednotlivec, 18.6.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
85 %

(bez textového hodnocení)

Personál
0
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Irena Mareckova

rodina se staršími dětmi, 8.5.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Líbil se nám přístup personálu i příjemné prostředí a hlavně klid a pohoda vřele doporučuji Irena Mladá Boleslav

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonym

mladý pár, 19.11.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
90 %

(bez textového hodnocení)

Personál
0
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jana Hlaváčková

rodina s malými dětmi, 30.7.2016

Velenov Česká republika

  • Celkové hodnocení
64 %
  • Penzion je pěkný a udržovaný v čistotě.

  • Velký hluk z hlavní silnice, která vede pár metrů od penzionu, byli jsme nuceni na noc zavírat okna, ve dvoulůžkovém malém pokojíku bylo pak nesnesitelné teplo a příšerný vzduch. Domnívám se, že by s tímto měli být zájemci seznámeni předem.

Personál
6
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Lenka

rodina se staršími dětmi, 30.1.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 24.1.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Dana Vachušková

rodina s malými dětmi, 16.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

mladý pár, 12.7.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %
  • Vše čisté, komfortně vybavené. Příjemná paní majitelka/provozní.

  • nic, snad jenom poloha přímo u hlavní cesty, ale nezkazilo nám to dojem.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
6

Zdeněk Malý

dospělý pár, 17.5.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
8
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Tomáš

dospělý pár, 13.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • V penzionu Fiala jsme byli ubytováni již podruhé.Penzion je řádně veden a je v něm čisto.Výhodou je i možnost vlastního vaření.

  • Poloha penzionu u frekventované silnice.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Vladimír Mach

dospělý pár, 17.12.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 7.9.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Byli jsme velmi spokojeni.

  • Nic.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Egor Ukraintsev

mladý pár, 5.5.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Velme doporucuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Eva

jednotlivec, 12.3.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Otto Burmann

dospělý pár, 8.2.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Penzion je v krásné lokalitě, majitelé ochotní, všude čisto, teplé vody dostatek, prostě fajn pobyt. Několik kroků do restaurace i do "centra". Děkujeme. Manželé Burmannovi

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

David Pšenička

rodina s malými dětmi, 28.10.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Pefektní ubytování, nově zrekonstruováno. Doporučil bych zvýraznit označení penzionu z ulice. Vřele doporučuji!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

. Stupka

mladý pár, 30.9.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • S pobytem jsme byli velice spokojeni, vstřícnost personálu byla skvělá,příroda a klid také úžasný. :)

  • Nelze říct,že je to záporné hodnocení,ale věc co bych ocenil a přivítal by byla polopenze.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslav a Zdeňka Buršíkovi

dospělý pár, 16.9.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Byli jsme spokojeni. Majitelé penzionu jsou velice vstřícní. Penzion je zařízený se vkusem.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 25.8.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • moc pěkné ubytování, milý a ochotný personál

  • žádné

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 19.8.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Příjemný rodinný penzion. Jeho poloha umožňuje dostatek turistických výletů. Personál je milý a ochotný. Pokoj je velmi vkusně zařízen. Kuchyňka v pokoji je vybavena vším potřebným. Prožili jsme zde příjemnou dovolenou.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.